Най- трудната ни  задача е търсенето на мнозинство в Народното

...
 Най- трудната ни  задача е търсенето на мнозинство в Народното
Коментари Харесай

ПП очакват подкрепа от ГЕРБ и ДПС за кабинет с втория мандат

 „ Най- сложната ни  задача е търсенето на болшинство в Народното събрание. Това е същинската полемика, която следва и аз се усещам задоволен, че срещата с Радев беше концентриран върху тези старания. Всички ние имаме история с президента и институцията. Кирил Петков и Асен Василев бяха част от служебните кабинети. Срещата бе ориентирана върху това, което би трябвало да се случи ”. Това съобщи претендентът за министър председател на Политическа партия Николай Денков след  връчването на втория  мандат от Румен Радев.

„ Първият ни приоритет е обвързван с развиването на новаторската стопанска система, вторият аспект е обвързван с обезпечаването на националната сигурност и правовата страна, третият е обвързван с енергийната сигурност, както и със зеления преход. Четвъртата част  е обвързвана с понижаване на неравенствата ”, уточни Денков.

По думите му Българи е единствената страна, в която след влизането ни в Европейски Съюз неравенствата се задълбочават. Той посочи, че в 14 ч. са поканени всички парламентарно показани сили, с цел да обсъдят тази декларация с посочените цели.

„ Очаквам, че ГЕРБ и Движение за права и свободи съвсем без изключение могат да поддръжка тези цели и действия ”, добави той.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР